צ’יקן טנדורי

צ’יקן טנדורי

מנת הטנדורי מגיעה במקור מפנגא’ב. קארי טנדורי היא המנה המפורסמת ביותר ברחבי הודו. העוף מקבל את טעמו וצבעו מהשרייתו במשך שעות במרינדה. ישנן גרסאות מגוונות לצ’יקן טנדורי, השף של מהרג’ה מביא לכם את הגרסה שלו למנה האהובה.

מצרכים:

  •  4 כפות קארי טנדורי- לרכישה לחץ כאן.
  • 3 כפות קרם קוקוס
  • 350 גרם פרגית חתוכה לקוביות ( לא חזה עוף)

תהליך ההכנה:

  • לערבב בקערה 4 כפות קרי טנדורי ו3 כפות קרם קוקוס, לערבב היטב.
  • לתוך המרינדה נוסיף את הפרגית ונערבב היטב.
  • נכסה את התערובת בניילון נצמד ונשרה במקרר למשך כ 8 שעות.
  • לשפד את הפרגיות ולהכניס לתנור על חום 180 מעלות עד לריכוך הפרגית.

להגיש ולאכול בתיאבון.

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.
גלילה לראש העמוד

איזה מוצר לחפש?

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל