ג’אגרי סוכר קנים הודי- Jaggery

ג’אגרי (Jaggery) – סוכר קנים הודי, הוא סוכר טבעי המיוצר מקני סוכר איכותיים ומתוקים. הג’אגרי הינו התוצר הראשוני לפני תהליך זיקוק הסוכר, הוא מגיע ללא צבעי מאכל, כימיקלים וחומרים משמרים. הג’אגרי עשיר במולסה טבעית והוא המומלץ ביותר מבין סוגי הסוכרים. מהרג’ה מייבאת עבורכם את הג’אגרי ישירות מהודו, והוא מגיע באריזה של 950 גרם עם כשרות של בד”צ בית יוסף.

למה לקנות אצלנו?
✔ שירות לקוחות אישי
✔ חוויה של טעמים מהודו

✔ 
מאות מוצרים ייחודיים

16.00

במלאי

תשלום מאובטח

תיאור

ערכים תזונתיים (100 גרם)

אנרגיה (קלוריות): 373
סך השומנים מתוכם:0
חומצות שומן רווי (גרם): פחות מ-0.1
חומצות שומן טראנס (גרם): פחות מ-0.5
נתרן (מ”ג): 28
 סך פחמימות מתוכן (גרם): 92
סוכרים (גרם): 73
כפיות סוכר: 18.25
חלבונים (גרם): 0

הנתונים המדויקים מופיעים על גבי המוצר, אין להסתמך על הפירוט המופיע באתר, יתכנו טעויות או אי התאמות. יש לקרוא את המופיע על גבי אריזת המוצר לפני השימוש.

התמונות והתאריכים המופיעים הינם להמחשה בלבד ואין להסתמך עליהם.

מחפשים תחליף מתוק ובריאותי לסוכר הלבן?

גָּ’אגֵרִי הוא סוכר לא מזוקק, העשוי ממיץ קנה-סוכר (או סוכר דקלים) שבושל כך שהתמצק. בהודו מכנים אותו לעיתים גוּד או גוּר.

מבחינה תזונתית, הג’אגרי משמעותית בריא יותר לצריכה מסוכר לבן. מכיוון שהוא אינו מזוקק, הוא נספג בגוף בצורה איטית יותר, ולא גורם לאותן תופעות לוואי שהסוכר הרגיל יוצר. מעבר לכך, הוא מכיל ויטמינים ומינרלים רבים כגון ויטמין B6, מגנזיום, סידן וברזל, אשר חיוניים לתפקודו השוטף של הגוף.

הג’אגרי אינו מכיל צבע מאכל, כימיקלים וחומרים משמרים.

לג’אגרי שימושים רבים במטבח – ניתן להמיס אותו במעט מים חמים ולהשתמש בו כממתיק לרטבים, מנות מוקפצות או מאפים. הוא משתלב באופן נהדר במשקאות חמים וניתן למצוא לו עוד שימושים מגוונים.

מידע נוסף

משקל 0.9 kg
כשרות

כשר פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל, כשר פרווה בהשגחת בד"צ בית יוסף

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “ג’אגרי סוכר קנים הודי- Jaggery”