פואה – פתיתי אורז

פתיתי אורז שמהם אפשר להכין מגוון מאכלים.

מגיע באריזה של 1 ק”ג.

למה לקנות אצלנו?
✔ שירות לקוחות אישי
✔ חוויה של טעמים מהודו

✔ 
מאות מוצרים ייחודיים

11.00

במלאי

תשלום מאובטח
קטגוריה: תגיות: ,

תיאור

פתיתי אורז שמהם אפשר להכין מגוון מאכלים.

מתכונים מומלצים: מיוחד עבור חולי צליאק

פואה בסגנון מתוק:
* כוס פואה
* חצי כוס סוכר/ג’אגרי
* 2 כפיות גהי מחוממות
* 1/4 כוס קוקוס טרי/יבש
* כפית הל טחון
* כפית סוכר וניל
* 50 גרם שקדים פרוסים

תהליך הכנה:
מנפים את הפואה לאחר ששטפנו אותה.
מערבבים את כול המרכיבים יחד ומגישים.

פואה בסגנון פיקנטי:
*חצי קילו פואה
*בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
*2 שיני שום
*פלפל ירוק
*כפית זרעי חרדל
*תפוא מבושל חתוך לקוביות קטנות
*גהי מעט(כף בערך)/שמן
*כורכום חצי כפית
*כמון שלם כפית
*מלח לפי הטעם
*גינגר טרי- לא חובה
*כוסברה טרייה- לפי הטעם

תהליך הכנה:
אופן ההכנה- שמים מעט שמן/גהי מוסיפים את הבצל ומטגנים לאחר מכן שמים את הכמון החרדל, פלפל חריף,גינגר ואז את הפואה (שטופה ומנופה) לאחר מכן שמים את שאר המרכיבים. ניתן להוסיף קוקס לטעם עשיר.

מידע נוסף

משקל 1 kg

מוצרים נוספים