שעועית וו’אל הודית

שעועית וו’אל הודית (Val) מיובאת על ידי מהרג’ה היישר מהודו עד אליכם. עם שעועית הוו’אל ההודית של מהרג’ה תוכלו להכין את הבידה המסורתי, או כל תבשיל אחר שתרצו, ולקיים את המסורת הנהוגה לפני ולאחר צום תשעה באב בקרב יוצאי הודו.

למה לקנות אצלנו?
✔ שירות לקוחות אישי
✔ חוויה של טעמים מהודו

✔ 
מאות מוצרים ייחודיים

תיאור

שעועית וו’אל הודית (Val) המגיעה באריזות של 1 קילו. באמצעות שעועית הוו’אל ההודית של מהרג’ה תוכלו להכין את הבידה המסורתי, או כל תבשיל אחר שתרצו, ולקיים את המסורת הנהוגה לפני ולאחר צום תשעה באב בקרב יוצאי הודו.

הוראות שימוש בשעועית הוו’אל ההודית:
תחילה יש למיין ולשטוף את שעועית הוו’אל ההודית. לאחר מכן יש להשרות אותה למשך הלילה (8 עד 12 שעות) בשפע של מים חמים. כשהשעועית תפוחה, מסננים את המים העודפים, מכסים בבד נושם ולח ומניחים לשעועית לנבוט. תהליך ההנבטה ייערך בדרך כלל 36 עד 48 שעות. לאחר מכן, שוטפים את הנבטים ומקלפים את קליפתם בדרך המסורתית אחד אחד.

מידע נוסף

משקל 1 kg
משקל נטו

1 ק"ג

מוצרים נוספים