תבלין לדגים- Fish masala

תבלין לדגים מסורתי ואיכותי. התבלין מיוצר בהודו ומיובא היישר מהודו עד אליכם על ידי מהרג’ה.

משקל- 80 גרם.

כשרות- פרווה, בד”ץ בית יוסף.

למה לקנות אצלנו?
✔ שירות לקוחות אישי
✔ חוויה של טעמים מהודו

✔ 
מאות מוצרים ייחודיים

10.00

במלאי

תשלום מאובטח

תיאור

תבלין לדגים מתאים להכנת מתכוני דגים מסורתיים, מטוגנים או מבושלים ברוטב.

רכיבים: פלפל טחון (צ’ילי), כוסברה, כמון, אבקת שום, כורכום, מלח, שומר.

ערכים תזונתיים (100 גרם)

אנרגיה (קלוריות): 313
סך השומנים מתוכם (גרם): 11.3
חומצות שומן רווי (גרם): 1.3
חומצות שומן טראנס (גרם): פחות מ-0.5
כולסטרול (מ”ג): 0
נתרן (מ”ג): 3206
סך הפחמימות מתוכן (גרם): 27.3
סוכרים (גרם): 5.4
כפיות סוכר: 1.25
סיבים תזונתיים (גרם): 21.6
חלבונים (גרם): 14.7

הנתונים המדויקים מופיעים על גבי המוצר, אין להסתמך על הפירוט המופיע באתר, יתכנו טעויות או אי התאמות. יש לקרוא את המופיע על גבי אריזת המוצר לפני השימוש.

התמונות והתאריכים המופיעים הינם להמחשה בלבד ואין להסתמך עליהם.

מתכון להכנת דג מטוגן

מצרכים:

  • 500 גרם דג פרוס
  • תבלין דגים מסאלה
  • חצי לימון סחוט
  • מלח

תהליך ההכנה:

  • יש לתבל את הדג בתבלין הדגים מסאלה.
  • להוסיף את הלימון הסחוט והמלח.
  • להכניס למקרר לכשעה.
  • לטגן במחבת על אש בינונית.
  • להגיש ולאכול בתיאבון.

מתכון להכנת דג ברוטב

מצרכים:

  • 700 גרם דג חתוך לקוביות
  • 2 כפות תבלין דגים מסאלה
  • שום כתוש
  • בצל כתוש
  • רסק עגבניות
  • מלח
  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • כוס וחצי מים
  • חצי לימון מקולף

תהליך ההכנה:

  • לטגן בסיר את השום, הבצל, רסק העגבניות והמלח.
  • להוסיף שתי כפות תבלין דגים מסאלה ולערבב עד לקבלת תערובת סמיכה.
  • להוסיף את הדגים, את תפוחי האדמה ואת המים, לכסות את הסיר ולבשל כ-5 דקות.
  • להוסיף את הלימון המקולף ולבשל עוד כעשר דקות.
  • להגיש ולאכול בתיאבון.

מידע נוסף

משקל 0.08 kg
כשרות

כשר פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “תבלין לדגים- Fish masala”

מוצרים נוספים