תיאור
טיקה – תערובת תיבול הודית מסורתית לבישול מבית מהרג’ה. תערובת התיבול ההודית (טיקה) מתאימה בעיקר לבישולי עוף על האש או ברוטב. תערובת תיבול הטיקה לבישול מגיעה בצנצנת זכוכית המכילה 300 גרם, עם כשרות פרווה של בד”צ בית יוסף ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מתכון פשוט לשימוש בתערובת התיבול ההודית לבישול – טיקה
מצרכים:
- כשלוש כפות של תערובת תיבול הודית לבישול – טיקה
- בצל
- עגבנייה
- שום
- חצי לימון סחוט
- עוף
תהליך ההכנה:
- חיתכו את הבצל, העגבנייה והשום.
- טגנו אותם קלות.
- טחנו את התערובת עם מוט - סטיק (לא חובה).
- הוסיפו כשלוש כפות של תערובת תיבול הודית לבישול – טיקה וחצי לימון סחוט.
- ערבבו את התערובת עם עוף.
- צלו את העוף על האש או בשלו בסיר.
- הגישו ואכלו בתיאבון.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.