איך להכין פאפדם?

איך להכין פאפדם?

פאפדם הוא קרקר העשוי מעדשים שחורות מקולפות
בתת היבשת ההודית הפאפדם משתלב כמעט בכל ארוחה, הוא נאכל בצד המנה, כחלק ממנה או סתם כחטיף

על מנת להכין פאפדם תצטרכו  לבחור את הטעם המועדף עליכם

פאפדם רגיל- לרכישה לחץ כאן
פאפדם בתוספת כמון שלם- לרכישה לחץ כאן
פאפדם בתוספת פלפל שחור- לרכישה לחץ כאן

הוראות הכנה לטיגון בשמן

  • יש לחמם מחבת עם מעט שמן
  • אחרי שהשמן התחמם היטב, לוקחים יחידה אחת של פאפדם ומניחים במרכז 
  • תוך שניות בודדות יווצרו בועות קטנות בפאפדם וצבעו ייתחלף ללבן, כאשר כל הפאפדם החליף את צבעו מסירים מהמחבת ומניחים בצד להתקרר

הוראות הכנה במיקרוגל

  • לוקחים יחידה אחת של פאפדם ומניחים בצלחת ייעודית למיקרוגל
  • מפעילים את המיקרוגל על עוצמה מירבית לכ-10 שניות (הזמן משתנה לפי עוצמת המיקרוגל)
  • צבעו של הפדפדם יישתנה ללבן, כאשר כל הפאפדם החליף את צבעו מוציאים מהמיקרוגל ומניחים בצד להתקרר
קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.
גלילה לראש העמוד

איזה מוצר לחפש?

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל