איך להכין צ’פטי

צ’פטי, לחם הודי קלאסי מקמח חיטה מלאה ATTA ללא שמרים הצ’פטי הוא אחד מסוגי הלחם הפופולרים בתת היבשת ההודית, במסורת ההודית נהוג להכין בכל יום את הצ’פטי בסמוך לארוחה המרכזית של בני הבית הרבה לקוחות שואלים אותנו איך מכינים צ’פטי? אז השף של מהרג’ה משתף אתכם במתכון לצ’פטי.

מצרכים

חסר לך מצרכים? להזמנה עם משלוח מהיר

Vegan-Friendly ויגן פרנדלי

תהליך ההכנה

יוצרים גומה בקמח ומכניסים פנימה מים, מערבבים ושוב מוסיפים מים בהדרגה עד שנוצר כדור בצק אחיד (בהתחלה הבצק נדבק לידיים, זה בסדר כי בהמשך הכל מתגבש יחד)

שמים מעט שמן על הידיים ומצפים את כדור הבצק מכל הכיוונים

מניחים את הבצק למנוחה של כרבע שעה

יוצרים מהבצק עיגולים בקוטר 5 ס"מ

מקמחים מעט משטח לרידוד הבצק (ניתן להשתמש בנייר אפייה), מניחים את אחד העיגולים ומרדדים באמצעות מערוך (הצ'פטי צריך להיות דק אך לא דק מדי- 0.3 ס"מ)

מחממים היטב מחבת להכנת צ'פטי (TAWA) על להבה גדולה, מניחים את הצ'פטי במרכז המחבת ואופים משני הצדדים (הצ'פטי צריך להשחים מעט)

בעזרת מלקחיים מניחים את הצ'פטי על להבה גלויה למשך כמה שניות עד שהוא מתנפח ומסירים מהאש

להגיש ולאכול בתיאבון.

עוד מתכונים בשבילך

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.

יישובים באיזור אילת

אילת, נווה חריף, נאות סמדר, שיזפון, שיטים, עובדה, שחרות, צוקי עובדה (בהל”צ), חיון, סיירים, הר ברך, באר אורה, שדה רמון, מכרות תמנע, פארק תמנע, אליפז, סמר, יטבתה, גרופית, קטורה, לוטן, יהל, פארן, צוקים, צופר, א.ת ספיר, ספיר, דלק/בסיס ע. יהב, עין יהב, חצבה, עידן, עיר אובות, עין חצבה.

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל

איזה מוצר לחפש?