איך מכינים אורז בסמטי?

אורז בסמטי, אולי המוצר המוכר ביותר שיצא מתת היבשת ההודית , פירוש השם בסמטי הוא “אורז ריחני”. פעמים רבות שואלים אותנו איך אנחנו מכינים את האורז הבסמטי שלנו “אחד-אחד”? התשובה מחולקת ל-2, ראשית חשוב להשתמש באורז בסמטי איכותי ושנית שיטת הבישול. השף של מהרג’ה משתף איתכם את המתכון שלו לאורז בסמטי

מצרכים

תהליך ההכנה

שוטפים את האורז היטב

בסיר גדול נרתיח את המים והמלח

לאחר שהמים רתחו נוסיף את האורז ונבשל כ-10 דקות עד שהאורז מוכן (ניתן לטעום אם לא בטוחים)

מסננים היטב את המים, מוסיפים שמן ומערבבים מעט עם מזלג (חשוב)

לאחר שהאורז התקרר נערבב אותו שוב

בתאבון 🙂

עוד מתכונים בשבילך

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.

יישובים באיזור אילת

אילת, נווה חריף, נאות סמדר, שיזפון, שיטים, עובדה, שחרות, צוקי עובדה (בהל”צ), חיון, סיירים, הר ברך, באר אורה, שדה רמון, מכרות תמנע, פארק תמנע, אליפז, סמר, יטבתה, גרופית, קטורה, לוטן, יהל, פארן, צוקים, צופר, א.ת ספיר, ספיר, דלק/בסיס ע. יהב, עין יהב, חצבה, עידן, עיר אובות, עין חצבה.

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל

איזה מוצר לחפש?