איך מכינים אורז בסמטי?

איך מכינים אורז בסמטי?

אורז בסמטי, אולי המוצר המוכר ביותר שיצא מתת היבשת ההודית , פירוש השם בסמטי הוא “אורז ריחני”.
פעמים רבות שואלים אותנו איך אנחנו מכינים את האורז הבסמטי שלנו “אחד-אחד”?
התשובה מחולקת ל-2, ראשית חשוב להשתמש באורז בסמטי איכותי ושנית שיטת הבישול.
השף של מהרג’ה משתף איתכם את המתכון שלו לאורז בסמטי

מצרכים:

  • כוס 1 אורז במסטי איכותי- לרכישה לחץ כאן
  • 6 כוסות מים פושרים
  • קורט מלח
  • כפית שמן צמחי

תהליך ההכנה:

  • שוטפים את האורז היטב
  • משרים את האורז במים למשך כרבע שעה (ניתן להשרות עד 6 שעות- הפעולה מסייעת לקבל אורז אוורירי ורך יותר)
  • בסיר גדול מרתיחים את המים ומוסיפים את המלח והשמן
  • כאשר המים רותחים, מוסיפים את האורז ומבשלים כ-10 דקות (ניתן לראות כי האורז מתארך ומתחיל לצוף על פני המים)
  • מסננים את המים היטב 

להגיש ולאכול בתיאבון.

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.
גלילה לראש העמוד

איזה מוצר לחפש?

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל