איך מכינים פאני פורי?

פאני פורי הוא מאכל רחוב פופולרי בכל תת היבשת ההודית. פאני-מים, פורי- כדורי בצק מטוגנים ונפוחים אשר יחד נאכלים עם עוד מגוון מטבלים ותוספות כגון שאו פורי, דאהי פורי ועוד. פאני פורי כבש זה מכבר את מטבחי המסעדות האסיאתיות בישראל ומוגש עם מגוון מילויים כגון בשר, עוף, דגים, קרמים ועוד.

מצרכים

חסר לך מצרכים? להזמנה עם משלוח מהיר

Group-870.svg

תהליך ההכנה

הכנה בשמן עמוק

בסיר עמוק מחממים את השמן לטמפרטורה של 160-180 מעלות

מניחים בשמן בזהירות מספר יחידות של פורי (שימו לב- הפורי מתנפחים ולכן יש להשאיר מעט מקום בין הפורי)

תוך מספר שניות הפורי יתנפחו ויצופו על פני השמן, יש להשאיר אותם כך כ-10 שניות ולהפוך את הפורי לטיגון מצידו השני כ-10 שניות נוספות

מסירים את הפורי מהשמן

הכנה בעזרת מכשיר טיגון בעזרת אוויר חם

בעזרת מברשת מורחים את הפורי בשמן משני הצדדים (לא חובה)

מסדרים את הפורי בסיר (אין להניח את הפורי אחד על השני)

מפעילים את המכשיר על 180 מעלות לכ-2 דקות

מחוררים את הפורי בחלקו העליון בעזרת כפית וממלאים במה שאוהבים 🙂

טיפ

במידה ורוצים להכין את הפורי ולשמור אותם מספר שעות עד הארוחה, מומלץ לשמור אותם בכלי מאוורר כמו מסננת (זרימת האוויר שומרת על הפריכות).

עוד מתכונים בשבילך

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.

יישובים באיזור אילת

אילת, נווה חריף, נאות סמדר, שיזפון, שיטים, עובדה, שחרות, צוקי עובדה (בהל”צ), חיון, סיירים, הר ברך, באר אורה, שדה רמון, מכרות תמנע, פארק תמנע, אליפז, סמר, יטבתה, גרופית, קטורה, לוטן, יהל, פארן, צוקים, צופר, א.ת ספיר, ספיר, דלק/בסיס ע. יהב, עין יהב, חצבה, עידן, עיר אובות, עין חצבה.

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל

איזה מוצר לחפש?