איך מכינים פאני פורי?

איך מכינים פאני פורי?

פאני פורי הוא מאכל רחוב פופולרי בכל תת היבשת ההודית.

פאני-מים, פורי- כדורי בצק מטוגנים ונפוחים אשר יחד נאכלים עם עוד מגוון מטבלים ותוספות כגון שאו פורי, דאהי פורי ועוד

פאני פורי כבש זה מכבר את מטבחי המסעדות האסיאתיות בישראל ומוגש עם מגוון מילויים כגון בשר, עוף, דגים, קרמים ועוד

מצרכים:

  • חבילה של פאני פורי לטיגון- לרכישה לחץ כאן
  • שמן

תהליך ההכנה:

הכנה בשמן עמוק

  • בסיר עמוק מחממים את השמן לטמפרטורה של 160-180 מעלות
  • מניחים בשמן בזהירות מספר יחידות של פורי (שימו לב- הפורי מתנפחים ולכן יש להשאיר מעט מקום בין הפורי)
  • תוך מספר שניות הפורי יתנפחו ויצופו על פני השמן, יש להשאיר אותם כך כ-10 שניות ולהפוך את הפורי לטיגון מצידו השני כ-10 שניות נוספות
  • מסירים את הפורי מהשמן

הכנה בעזרת מכשיר טיגון בעזרת אוויר חם

  • בעזרת מברשת מורחים את הפורי בשמן משני הצדדים
  • מסדרים את הפורי בסיר (אין להניח את הפורי אחד על השני)
  • מפעילים את המכשיר על 200 מעלות לכ-30 שניות

מחוררים את הפורי בחלקו העליון בעזרת כפית וממלאים במה שאוהבים 🙂

 

טיפ
במידה ורוצים להכין את הפורי ולשמור אותם מספר שעות עד הארוחה, מומלץ לשמור אותם בכלי מאוורר כמו מסננת (זרימת האוויר שומרת על הפריכות)

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.
גלילה לראש העמוד

איזה מוצר לחפש?

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל