מתכון לפקורה בצל

פקורה, ירקות שונים במעטפת בלילת קמח חומוס אשר יחד מטוגנים בשמן עמוק. מנות הפקורה השונות נפוצות בכל רחבי הודו והמהגרים ההודים לקחו איתם את המאכל האהוב לכל מקום אליו נסעו, כך הפכה הפקורה לאחת המנות המוכרות והאהובות ביותר במטבח ההודי. השף של מהרג’ה גאה לחלוק איתכם את הגרסה שלו לפקורה בצל.

מצרכים

חסר לך מצרכים? להזמנה עם משלוח מהיר

Group-870.svg
Group-870.svg
Vegan-Friendly ויגן פרנדלי

תהליך ההכנה

בקערה מערבבים בצל, שום, פלפל ירוק, כוסברה ותבלינים.

מוסיפים את הקמח ובהדרגה את המים ולשים עם היד (חשוב- פעולת המעיכה/לישה עם היד הכרחית ולא ניתן לערבב עם כף) עד שנוצרת בלילה חלקה העוטפת את פרוסות הבצל.

מניחים את הבלילה למנוחה של 10 דקות ומחממים במחבת שמן עמוק.

לתוך השמן יוצקים לביבות פקורה מהבלילה (שימו לב- חתיכות הפקורה צריכות להיות קטנות- בערך הכמות שנכנסת בכף, אחרת הפקורה לא יתבשל מבפנים), ומטגנים משני הצדדים עד שהפקורה השחימה קלות.

מוציאים מהשמן ומגישים. ניתן לקשט במעט עלי כוסברה טריים.

במידה ונשאר לכם מהבלילה, ניתן להוסיף אליה כל ירק שתרצו. לערבב היטב להניח כמה דקות ולטגן (תפוח אדמה, פלחי כרובית, חציל פרוס לעיגולים)

בתיאבון (:

פקורה בצל

עוד מתכונים בשבילך

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.

יישובים באיזור אילת

אילת, נווה חריף, נאות סמדר, שיזפון, שיטים, עובדה, שחרות, צוקי עובדה (בהל”צ), חיון, סיירים, הר ברך, באר אורה, שדה רמון, מכרות תמנע, פארק תמנע, אליפז, סמר, יטבתה, גרופית, קטורה, לוטן, יהל, פארן, צוקים, צופר, א.ת ספיר, ספיר, דלק/בסיס ע. יהב, עין יהב, חצבה, עידן, עיר אובות, עין חצבה.

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל

איזה מוצר לחפש?