מתכון לצ’אי כמו בהודו

צ'אי מסאלה- התה ההודי שמוגש בכל ארוחה הודית! מכיל תבלינים משובחים אשר יחממו את הגוף ותה שחור. השף של מהרג’ה משתף איתכם את המתכון שלו לצ'אי הודי מחמם במיוחד.

מצרכים

חסר לך מצרכים? להזמנה עם משלוח מהיר

Group-870.svg
Vegan-Friendly ויגן פרנדלי
Group-870.svg

תהליך ההכנה

בפינג'אן מבשלים את התה והמים עד לרתיחה

מוסיפים צ'אי מסאלה, סוכר ו-4 יחידות הל ירוק שלם (את ההל מומלץ למעוך קלות עם היד עד שהתרמיל יפתח לשיפור הארומה)

לאחר כ-3 דקות נוסיף את החלב ונביא לרתיחה

שימו לב! כאשר הצ'אי רתח הוא יעלה בפינג'אן, יש להרים את הפינג'אן מהגז לפני שהצ'אי גולש ולהניח אותו בצד לכ-5 דקות

נסנן, נמזוג ונגיש 🙂

עוד מתכונים בשבילך

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.

יישובים באיזור אילת

אילת, נווה חריף, נאות סמדר, שיזפון, שיטים, עובדה, שחרות, צוקי עובדה (בהל”צ), חיון, סיירים, הר ברך, באר אורה, שדה רמון, מכרות תמנע, פארק תמנע, אליפז, סמר, יטבתה, גרופית, קטורה, לוטן, יהל, פארן, צוקים, צופר, א.ת ספיר, ספיר, דלק/בסיס ע. יהב, עין יהב, חצבה, עידן, עיר אובות, עין חצבה.

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל

איזה מוצר לחפש?