צ’טני אדום, החריף מבין שלושת המטבלים הנפוצים במסעדות הודיות, לרוב מוגש לצד צ’טני ירוק וצ’טני תמרהינדי.
משתלב נהדר עם סמוסה, בטטה ואדה ופקורה בצל
המהרג’ה משתף את המתכון שלו לצ’טני אדום חריף חריף חריף

תהליך ההכנה:
- משרים את הפלפל קשמירי בתוך המים הרותחים למשך כ-15 דקות
- מסננים את המים ומעבירים לבלנדר יחד עם שאר המרכיבים
- טוחנים הכל יחד עד לקבלת מרקם אחיד (במידת הצורך ניתן להוסיף מים)
ניתן לקשט בעלי כוסברה בעת ההגשה