מתכון לצ’טני אדום חריף אש!

צ’טני אדום, החריף מבין שלושת המטבלים הנפוצים במסעדות הודיות, לרוב מוגש לצד צ’טני ירוק וצ’טני תמרהינדי. משתלב נהדר עם סמוסה, בטטה ואדה ופקורה בצל המהרג’ה משתף את המתכון שלו לצ’טני אדום חריף חריף חריף.

מצרכים

חסר לך מצרכים? להזמנה עם משלוח מהיר

תהליך ההכנה

משרים את הפלפל קשמירי בתוך המים הרותחים למשך כ-15 דקות

מסננים את המים ומעבירים לבלנדר יחד עם שאר המרכיבים

טוחנים הכל יחד עד לקבלת מרקם אחיד (במידת הצורך ניתן להוסיף מים)

ניתן לקשט בעלי כוסברה בעת ההגשה

עוד מתכונים בשבילך

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.

יישובים באיזור אילת

אילת, נווה חריף, נאות סמדר, שיזפון, שיטים, עובדה, שחרות, צוקי עובדה (בהל”צ), חיון, סיירים, הר ברך, באר אורה, שדה רמון, מכרות תמנע, פארק תמנע, אליפז, סמר, יטבתה, גרופית, קטורה, לוטן, יהל, פארן, צוקים, צופר, א.ת ספיר, ספיר, דלק/בסיס ע. יהב, עין יהב, חצבה, עידן, עיר אובות, עין חצבה.

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל

איזה מוצר לחפש?