מתכון לצ’טני אדום חריף אש!

מתכון לצ’טני אדום חריף אש!

צ’טני אדום, החריף מבין שלושת המטבלים הנפוצים במסעדות הודיות, לרוב מוגש לצד צ’טני ירוק וצ’טני תמרהינדי.

משתלב נהדר עם סמוסה, בטטה ואדה ופקורה בצל

המהרג’ה משתף את המתכון שלו לצ’טני אדום חריף חריף חריף

מצרכים:

  • 1/2 כוס מים רותחים
  • 7 יחידות פלפל קשמירי שלם מיובש- לרכישה לחץ כאן
  • כפית מחית ג’ינג’ר- לרכישה לחץ כאן
  • 6 שיני שום
  • 1/4 כפית כמון טחון
  • כפית צ’אט מסאלה- לרכישה לחץ כאן
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כוס מים
  • כפית מיץ לימון
  • 3 פלפל חריף שלם טרי

תהליך ההכנה:

  • משרים את הפלפל קשמירי בתוך המים הרותחים למשך כ-15 דקות
  • מסננים את המים ומעבירים לבלנדר יחד עם שאר המרכיבים
  • טוחנים הכל יחד עד לקבלת מרקם אחיד (במידת הצורך ניתן להוסיף מים)

ניתן לקשט בעלי כוסברה בעת ההגשה

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.
גלילה לראש העמוד

איזה מוצר לחפש?

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל