הצ’טני הירוק, אחד המטבלים היותר מוכרים במטבח ההודי שמוגש בכל ארוחה הודית לצד צ’טני תמרהינדי, צ’טני קוקוס, צ’טני חריף ועוד
הטעם הפרשי של הצ’טני הירוק יגרום לכם לאכול ממנו עוד ועוד יחד עם הסמוסה, הפקורה ועם כל מה שתרצו.
המהרג’ה חולק איתכם את המתכון שלו לצ’טני ירוק, תהנו 🙂

תהליך ההכנה:
- מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים עד קבלת מרקם אחיד- ניתן להוסיף מים במידת הצורך
- טיפ חשוב- במידה והצ’טני לא נאכל מיד המים שבו יצטמצמו, ניתן להוסיף מים ולערבב בעזרת כף