מתכון לצ’טני ירוק

מתכון לצ’טני ירוק

הצ’טני הירוק, אחד המטבלים היותר מוכרים במטבח ההודי שמוגש בכל ארוחה הודית לצד צ’טני תמרהינדי, צ’טני קוקוס, צ’טני חריף ועוד
הטעם הפרשי של הצ’טני הירוק יגרום לכם לאכול ממנו עוד ועוד יחד עם הסמוסה, הפקורה ועם כל מה שתרצו.

המהרג’ה חולק איתכם את המתכון שלו לצ’טני ירוק, תהנו 🙂

מצרכים:

  • כוס עלי כוסברה (רק עלים, ללא גבעול)
  • 2 כפות מחית ג’ינג’ר- לרכישה לחץ כאן
  • 2 כפות מחית שום- לרכישה לחץ כאן
  • 2 כפות מיץ לימון
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס מים
  • כף פתיתי קוקוס- לרכישה לחץ כאן
  • 1/2 כוס עלי נענע (רק עלים, ללא גבעול)
  • 1/2 פלפל ירוק חריף (ניתן להוסיף יותר או פחות פלפל- לפי הטעם האישי)

תהליך ההכנה:

  • מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים עד קבלת מרקם אחיד- ניתן להוסיף מים במידת הצורך
  • טיפ חשוב- במידה והצ’טני לא נאכל מיד המים שבו יצטמצמו, ניתן להוסיף מים ולערבב בעזרת כף
קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.
גלילה לראש העמוד

איזה מוצר לחפש?

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל