מתכון לצ’טני קוקוס

מתכון לצ’טני קוקוס

צ’טני קוקוס, מטבל שמקורו בדרום הודו ונפוץ בעיקר לצד אידלי ודוסה.
ישנן גרסאות רבות לצ’טני קוקוס, חלקן חריפות יותר, חלקן מתוקות וכל אחת בעלת מרקם שונה.
המהרג’ה מביא לכם את הגרסה שלו לצ’טני קוקוס

מצרכים:

  • ראש קוקוס קטן מקולף (ללא הסיבים)
  • כף צ’נה דאל
  • 1/2 כפית כמון שלם
  • קורט מלח
  • 1 פלפל ירוק חריף (ניתן להפחית או להוסיף לפי טעם אישי)
  • 1/2 כפית מחית שום- לרכישה לחץ כאן
  • 1/2 כפית מחית ג’ינג’ר- לרכישה לחץ כאן
  • 1/4 כוס מים
  • 2 כפות שמן
  • 1/4 כפית חרדל שחור
  • 1 פלפל שטה יבש
  • 1/2 כפית אורד דאל
  • 6 עלי קארי

תהליך ההכנה:

  • מכניסים את הקוקוס, צ’נה דאל, כמון, מלח, פלפל ירוק, ג’ינג’ר, שום ומים לתוך בלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד
  • מחממים את השמן במחבת 
  • מוסיפים חרדל, פלפל שטה יבש שבור לשניים, אורד דאל ועלי קארי ומטגנים מעט עד שעלי הקארי מתייבשים והופכים קרספיים
  • מוזגים את הצ’טני לקערה ומוזגים מעליה את תכולת המחבת
קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.
גלילה לראש העמוד

איזה מוצר לחפש?

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל