מתכון לשאו מתוק

מתכון לשאו מתוק

מתכון קליל ומהיר להכנת שאו מתוק בטעם זעפרן עם תוספות לבחירתכם

מצרכים:

  • 50 גרם אטריות שווין (יש לשבור את האטריות לחצי)- לרכישה לחץ כאן
  • 1 ליטר חלב (ניתן להחליף בכל תחליף חלב שרוצים)
  • 5 כפות ג’אגרי טחון
  • 5 חוטי זעפרן
  • 2 כפות גהי
  • 30 גרם פיסטוק מגורד (ניתן להחליף בשקדים/קשיו/אגוזים וכו’)

תהליך ההכנה:

  • את החלב מחממים בסיר על להבה בינונית
  • אחרי שהחלב התחמם מעט, נוסיף את הגהי, זעפרן וג’אגרי
  • מנמיכים את הלבה, מערבבים ונותנים לחלב לרתוח ולהתאדות (בערך חצי מהכמות המקורית צריכה להתאדות) כ-15 דקות
  • במהלך ההמתנה יש לערבב מדי פעם את החלב
  • מוסיפים את האטריות ומערבבים כך שהחלב מכסה את האטריות
  • לאחר כ-5 דקות מכבים את האש וומניחים את הסיר בצד לכ-5 דקות
  • מוזגים לקערה ומקשטים בפיסטוקים

להגיש ולאכול בתיאבון.

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.
גלילה לראש העמוד

איזה מוצר לחפש?

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל