מתכון לתבשיל דאל

תבשיל דאל צהוב מעדשי מונג דאל בתוספת תבלינים היא אחת המנות המבוקשות ביותר במסעדות הודיות נסו את תבשיל הדאל של מהרג’ה יחד עם אורז במסטי ופאפדם, הנאה מובטחת לחובבי האוכל ההודי.

מצרכים

חסר לך מצרכים? להזמנה עם משלוח מהיר

כשר
Vegan-Friendly ויגן פרנדלי
Group-870.svg
כשר

תהליך ההכנה

שוטפים את המונג דאל ומשרים בסיר עם מים כרבע שעה (העדשים צריכות להיות מכוסות במים)

מבשלים על אש בינונית למשך כעשר דקות

במהלך הבישול יעלה קצף לבן, יש להסיר את הקצף בעזרת כף

מוסיפים את כל המרכיבים למעט הכוסברה, המלח והקארי – יש לערבב ולבשל למשך כרבע שעה

מורידים את התבשיל מהאש, מוסיפים את הכוסברה, המלח והקארי ומערבבים

מחזירים לאש ומבשלים למשך שתי דקות נוספות

מומלץ להגיש עם אורז בסמטי, להגיש ולאכול בתיאבון.

עוד מתכונים בשבילך

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.

יישובים באיזור אילת

אילת, נווה חריף, נאות סמדר, שיזפון, שיטים, עובדה, שחרות, צוקי עובדה (בהל”צ), חיון, סיירים, הר ברך, באר אורה, שדה רמון, מכרות תמנע, פארק תמנע, אליפז, סמר, יטבתה, גרופית, קטורה, לוטן, יהל, פארן, צוקים, צופר, א.ת ספיר, ספיר, דלק/בסיס ע. יהב, עין יהב, חצבה, עידן, עיר אובות, עין חצבה.

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל

איזה מוצר לחפש?