מתכון לתבשיל דאל

מתכון לתבשיל דאל

תבשיל דאל צהוב מעדשי מונג דאל בתוספת תבלינים היא אחת המנות המבוקשות ביותר במסעדות הודיות
נסו את תבשיל הדאל של מהרג’ה יחד עם אורז במסטי ופאפדם, הנאה מובטחת לחובבי האוכל ההודי

מצרכים:

  • כוס מונג דאל- לרכישה לחץ כאן
  • 8 כוסות מים
  • 1 בצל קצוץ
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 2 כפות גהי
  • 2 כפיות חרדל שחור
  • 2 כפיות כמון שלם
  • כף מחית ג’ינג’ר
  • חצי כפית כורכום טחון
  • רבע כפית הינג (חשוב להקפיד על הכמות על מנת למנוע טעם לוואי)
  • רבע צרור כוסברה קצוצה
  • שתי כפיות מלח
  • עלי קארי (לא חובה)

תהליך ההכנה:

  • שוטפים את המונג דאל ומשרים בסיר עם מים כרבע שעה (העדשים צריכות להיות מכוסות במים)
  • מבשלים על אש בינונית למשך כעשר דקות
  • במהלך הבישול יעלה קצף לבן, יש להסיר את הקצף בעזרת כף
  • מוסיפים את כל המרכיבים למעט הכוסברה, המלח והקארי – יש לערבב ולבשל למשך כרבע שעה
  • מורידים את התבשיל מהאש, מוסיפים את הכוסברה, המלח והקארי ומערבבים
  • מחזירים לאש ומבשלים למשך שתי דקות נוספות
    מומלץ להגיש עם אורז בסמטי
    להגיש ולאכול בתיאבון.
קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.
גלילה לראש העמוד

איזה מוצר לחפש?

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל