קארי ירקות

קארי ירקות

בדת ההינדו השולטת בהודו המטבח מורכב מאוכל צמחוני וטבעוני ובשל כך מנת הקארי ירקות נפוצה בהודו. את המנה ניתן להכיל מירקות שונים ומגוונים. השף של מהרג’ה מביא לכם את הגרסה שלו למנה האהובה.

מצרכים:

  •  3 כפות שמן
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/4 כפית מחית זנגביל- לרכישה לחץ כאן.
  • כפית גרגירי חרדל שחורים
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות
  • 1/4 כפית כורכום
  • 100 גרם שעועית ירוקה
  • 100 גרם תפוח אדמה חתוך לקוביות
  • 100 גרם גמבה חתוכה לקוביות
  • 100 גרם כרובית חתוכה
  • 3 כפות מחית קארי- לרכישה לחץ כאן
  • 450 מ”ל מים
  • 2 כפיות צי’לי קשמירי טחון
  • חופן כוסברה קצוצה

תהליך ההכנה:

  • לחמם בסיר שמן ולהוסיף את השום, זנגביל והחרדל מערבבים למשך כדקה. להוסיף את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  • להוסיף את העגבניות והכורכום ולבשל 10 דקות עד לריכוך.
  • להוסיף את הירקות, מחית הקארי, מים והפלפל קשמירי הטחו לבשל עד לריכוך הירקות.
  • לאחר ריכוך הירקות לכבות את הגז ולהוסיף את הכוסברה.

*ניתן להחליף את הירקות במתכון לירקות אהובים אחרים.

להגיש ולאכול בתיאבון.

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.
גלילה לראש העמוד

איזה מוצר לחפש?

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל