קארי ירקות

בדת ההינדו השולטת בהודו המטבח מורכב מאוכל צמחוני וטבעוני ובשל כך מנת הקארי ירקות נפוצה בהודו. את המנה ניתן להכיל מירקות שונים ומגוונים. השף של מהרג’ה מביא לכם את הגרסה שלו למנה האהובה.

מצרכים

חסר לך מצרכים? להזמנה עם משלוח מהיר

תהליך ההכנה

לחמם בסיר שמן ולהוסיף את השום, זנגביל והחרדל מערבבים למשך כדקה. להוסיף את הבצל ומטגנים עד להזהבה.

להוסיף את העגבניות והכורכום ולבשל 10 דקות עד לריכוך.

להוסיף את הירקות, מחית הקארי, מים והפלפל קשמירי הטחו לבשל עד לריכוך הירקות.

לאחר ריכוך הירקות לכבות את הגז ולהוסיף את הכוסברה.

הערות:

  • מומלץ להגיש לצד אורז בסמטי / צ’אפטי או נאן.
  • ניתן להחליף את הירקות במתכון לירקות אהובים אחרים.

בתיאבון 🙂

עוד מתכונים בשבילך

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.

יישובים באיזור אילת

אילת, נווה חריף, נאות סמדר, שיזפון, שיטים, עובדה, שחרות, צוקי עובדה (בהל”צ), חיון, סיירים, הר ברך, באר אורה, שדה רמון, מכרות תמנע, פארק תמנע, אליפז, סמר, יטבתה, גרופית, קטורה, לוטן, יהל, פארן, צוקים, צופר, א.ת ספיר, ספיר, דלק/בסיס ע. יהב, עין יהב, חצבה, עידן, עיר אובות, עין חצבה.

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל

איזה מוצר לחפש?