מתכון לתבשיל תפו”א

תבשיל תפו”א מטובל בכל הטוב שיש למטבח ההודי להציע. ניתן להגיש את התבשיל לצד אורז בסמטי ופאפאדם, כמילוי למסאלה דוסה או לצפות בבלילת קמח חומוס ולטגן בטטה ואדה.

מצרכים

חסר לך מצרכים? להזמנה עם משלוח מהיר

Group-870.svg

תהליך ההכנה

מקלפים את תפו"א וחותכים לקוביות

מבשלים עם מים ומלח עד שתפו"א חצי מבושלים (המזלג צריך להיכנס אך לא בקלות)

מסננים את המים ומניחים את תפו"א בצד

מחממים מחבת על אש בינונית עם חמאת גהי

מוסיפים חרדל וכמון מטגנים למשך כחצי דקה

מוסיפים את הפלפל הירוק ,כורכום והזנגביל (ניתן להוסיף עלי קארי)

מערבבים ומבשלים למשך דקה

מוסיפים את תפו"א שבושלו ומערבבים הכול יחד

מועכים קלות את התבשיל

מוסיפים את המלח והכוסברה ומערבבים היטב

עוד מתכונים בשבילך

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.

יישובים באיזור אילת

אילת, נווה חריף, נאות סמדר, שיזפון, שיטים, עובדה, שחרות, צוקי עובדה (בהל”צ), חיון, סיירים, הר ברך, באר אורה, שדה רמון, מכרות תמנע, פארק תמנע, אליפז, סמר, יטבתה, גרופית, קטורה, לוטן, יהל, פארן, צוקים, צופר, א.ת ספיר, ספיר, דלק/בסיס ע. יהב, עין יהב, חצבה, עידן, עיר אובות, עין חצבה.

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל

איזה מוצר לחפש?