מתכון לתבשיל תפו”א

מתכון לתבשיל תפו”א

תבשיל תפו”א מטובל בכל הטוב שיש למטבח ההודי להציע.
ניתן להגיש את התבשיל לצד אורז בסמטי ופאפאדם, כמילוי למסאלה דוסה או לצפות בבלילת קמח חומוס ולטגן בטטה ואדה.

מצרכים:

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים
  • 3 כפות גהי
  • 1/2 כפית כמון שלם
  • כפית חרדל שחור
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית כורכום טחון
  • 1/4 כפית זנביל טחון
  • חצי כוס עלי כוסברה קצוצים ללא גבעול
  •  מקלפים את תפו”א וחותכים לקוביות
  • מבשלים עם מים ומלח עד שתפו”א חצי מבושלים (המזלג צריך להיכנס אך לא בקלות)
  • מסננים את המים ומניחים את תפו”א בצד
  • מחממים מחבת על אש בינונית עם חמאת גהי
  • מוסיפים חרדל וכמון מטגנים למשך כחצי דקה
  • מוסיפים את הפלפל הירוק ,כורכום והזנגביל (ניתן להוסיף עלי קארי)
  • מערבבים ומבשלים למשך דקה
  • מוסיפים את תפו”א שבושלו ומערבבים הכול יחד
  • מועכים קלות את התבשיל
  • מוסיפים את המלח והכוסברה ומערבבים היטב
קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.
גלילה לראש העמוד

איזה מוצר לחפש?

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל