עוף בקארי מדרס

עוף בקארי מדרס

מנת המדרס מגיעה מדרום הודו ושמה על שם העיר מדרס. במנת המדרס ניתן לשלב עוף, בשר וירקות אהובים. המנה מוגשת לצד אורז או נאן.
ישנן גרסאות מגוונות למנת המדרס, השף של מהרג’ה מביא לכם את הגרסה שלו למנה האהובה.

מצרכים:

  •  500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
  • 2 כפות קרם קוקוס/ יוגורט
  • 3 כפות קרי מדרס- לרכישת המוצר לחץ כאן.
  •  כפות שמן קנולה
  •  בצלים חתוכים לקוביות
  •  עגבנייה חתוכה לקוביות
  • 6-7  יח’ עלי קארי טריים
  • רבע כפית קסטורי מטי (עלי חילבה מיובשים)

תהליך ההכנה:

  • נחמם סיר עם השמן ונטגן את הבצל עד להשחמה.
  • נוסיף את העגבנייה ואת מחית המדרס, נערבב היטב ונבשל על אש קטנה למשך 10 דקות.
  • נוסיף את עלי הקארי והעוף ונבשל עד לריכוך העוף על אש בינונית.
  • נוסיף את קרם הקוקוס ונערבב כדקה.
  • נוסיף את הקסטורי מטי ונערבב כדקה.

 

להגיש ולאכול בתיאבון.

קבל הודעה שהמלאי חוזר נודיע לך באי-מייל כשהמוצר חוזר למלאי. אנא השאר כתובת אי-מייל בה את/ה זמינ/ה.
גלילה לראש העמוד

איזה מוצר לחפש?

משלוח חינם

בקנייה מעל 300 ₪ ועד 15 ק"ג

מימוש במעמד הרכישה

* שווי הטבה: 35 ₪ בכפוף לתקנון, אילת והערבה במשלוח מוזל