מנת הרוגן גוש מגיעה במקור מקשמיר ופירושה הוא “לבשל בשמן”. מנה זאת היא המנה המרכזית במטבח הקשמירי. ישנן גרסאות שונות לקארי רוגן גו’ש, השף של מהרג’ה מביא לכם את הגרסה שלו למנה האהובה.
מצרכים:
- 350 גרם בשר בקר חתוך לקוביות
- 400 מ”ל מים
- 3 כפות קרי רוגן ג’וש- לרכישה לחץ כאן.
- 3 כפות שמן קנולה
- 1 בצל חתוך לקוביות
- עגבנייה חתוכה לקוביות
- חופן עלי כוסברה קצוצים

תהליך ההכנה:
- נחמם סיר עם השמן ונטגן את הבצל עד להשחמה.
- נוסיף את העגבנייה, קארי רוגן גו’ש והמים נערבב היטב ונבשל על אש קטנה למשך 10 דקות.
- נוסיף את הבשר ונבשל עד לריכוך על אש בינונית.
- לאחר שהבשר התרכך נסגור את הגז ונוסיף את הכוסברה.
להגיש ולאכול בתיאבון.